Monday, January 10, 2011

Click "NEXT"..Politik!

Ari nih sgt2 la membosankan duduk kt opis.after siapkan works pending..it seems mcm xde kj dah nk wat. org lain pun aku tgk mcm tuh.demam akhir thn masih lg menular ke?so mula la aku godek web gosip itu ini..blog2 org yg randomly aku terjah.bile dh mati kutu rambut dgn name blog start la explore ngan click "NEXT' je.



Tp kenapa saat kala aku klik "NEXT" je mesti keluar blog2 psl politik??everytime!korang xtau ke aku x minat lgsung nk tau psl hal politik nih.berita politik la yg menyebabkan aku n asben s'lu skip tgk berita TV3..seterusnya menyebabkan kami ketinggalan hal2 ehwal semasa rumahtangga yg lain.hmppphhh!!!

owh..last wiken saya ketemu ngan rakan2 baik semasa di Universiti..G-Ar and Cik ila.saje nk visit anak g-ar (Amira) sbb lum sempat visit after dia deliver.so cik ila & apit join sekaki.anak cik ila (Yaya) dh visit aitu. so cute anak2 diorg. jealous sgt rs nye tgk kwn2 semua dh ada anak while i'm still trying..:(.G-ar & husband jealous bile dpt tau kitorg g jln2 kat HK aituh.ermm..rezeki diorg dpt anak, rezeki ktorg dpt g jln2..rezeki masing2.

p/s: mode ganti diri "aku" sbb pala tgh penin akibat fragrance baru kt atas meja nih..over!!

2 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

cam bese je wat keje2 tu? ;-)

::Me.Myself.I:: said...

wat keje2 ape?terjah blog org?heeee