Friday, April 8, 2011

Office berasap

Untuk kesekian kalinya,opis saya mengadakan jamuan mkn2 sempena qada' birthday2 boys and girl.since dh s'lu sgt buat event nih,so every1 mcm dh muak xtau nk pilih menu apa.then,1 thing acrossed in my mind..buat steamboat.after few discussions...it happened this morning.dpt la berasap opis kami..thanx everyone!

jom..tgk gambar!


ada steamboat..sos best mcm kt johny's..nasi lemak..mata kucing,bihun goreng

cheese cake..x sentuh pun

black forest cake..rasa secalit je

agar-agar cendol yg comot tuh saya yg buat..talam durian,apple stroodle.pengat durian,fruit cocktail,kuihmuih,kek srwk,air2,buah2an

x lupa..murtabak singapore

kekacang n mangga

tgh hajii..khusyuk gile nk potong kek.sikit pun x pandang camera...:)
nih baru sume posing...yeahhhh

banyak btol and variety of food and sedap gilooss!tp disebabkan pagi td perot mcm x best sgt plus ade org panggil utk truut2 (yg hanya akan diannounce bile dh confirm kelak)..so nk mkn pun mcm x senang ati!tp yg pasti asyik melenjan food steamboat.nasi lemak pun x usik weee...hahaha

dah..skang nih keje tgh menggila.takleh nk tulis panjang2...(dasar pemalas!)

have a good wiken...daaa..

2 comments:

Siti Mas Hidayu said...

Nurul...hehe baru ku tau blog mu ini. nasib baik ko sakit perut..hehe so terkawal skit,,heheh ^_~

::Me.Myself.I:: said...

haha..tp kalo skl je skip x guna.pastu melantak bagai nk rakk..org melayu la kata kan..hehehe(alasan!)